Afscheid Jack Gorgels.

Per 1 maart 2021 heeft Jack Gorgels afscheid genomen van Weller waar hij zich met hart en ziel voor inzette.
Vele kenden hem of hebben wel eens met hem te maken gehad met hem.
Een rustig persoon die met je in gesprek ging, je je verhaal liet vertellen maar ook daarna zijn persoonlijke visie of advies liet weten.

Als huurdersvertegenwoordigers zaten wij regelmatig met Jack aan tafel om over huurders stukken te spreken. Hij dacht altijd met ons mee. Als bestuurder doordacht hij ons punt, wist hij de vraag achter de vraag te achterhalen en liet hij ons weten wat mogelijk was, zowel op bouwkundig als financieel vlak.

Jack Gorgels was directeur van de vroegere Woning vereniging Heerlerheide, na de fusie met de Woning vereniging Heerlerbaan werd het Wonen Parkstad. In 2004 fuseert deze weer met Het Adres uit Brunssum en Onderbanken en ontstaat Weller, met woningen in Beekdaelen, Brunssum en Heerlen.

Jack geeft aan dat hij het na 40 jaar tijd vind om te stoppen en er mooie herinneringen aan over te houden. Het maakt hem trots als hij op de werkzaamheden terug kijkt, bijvoorbeeld het realiseren van het Maankwartier, waarvan hij aan de wieg van het ontstaan stond.

Jack gaat nu van een welverdiend pensioen genieten. Echter stil zitten kan hij niet. Daarom laat hij weten: “Ik zet geen punt, maar een komma”. Zo zal hij binnen kort gaan beginnen met de bouw van een eigen huis.

Wij als huurdersvertegenwoordigerswensen hem, zijn echtgenoot en kinderen nog vele mooie en gezonde jaren toe.